JIEZNO PARAPIJA

 
 

NAUJIENOS

Melsime šviesos ir dvasinės šilumos ateičiai

Saulė po truputi užleidžia savo pozicijas. Darosi nejauku, norisi ieškoti užuovėjos, šilumos. Ačiū Dievui - turime namus...
Taip esti ir mūsų dvasiniame gyvenime. Būna džiugių, saulėtų dienų, bet užslenka ir tamsūs debesys. Ačiū Dievui - turime dvasinius namus – Bažnyčią. Joje Šv. Tėvas, kylant karo pavojui Sirijoje, meldžia taikos ir primena, jog karas prasideda žmogaus širdyje. Kurkime taiką savyje ir melskime taikos pasauliui. Tik tokie jauni žmonės, kurie dalyvavo piligrimystėje Varkalės – Pivašiūnai žadina viltį, tik tokių kaip Dievo tarno Teofiliaus Matulionio ir šv. Mato pavyzdžiai įkvėpia pasitikėti Dievu. Tik tikėjimas ir pasitikėjimas Viešpačiu sklaido sutemas, padeda atpažinti dovanas, už jas dėkoti ir jomis dalintis. Tai suteikia džiaugsmą ir šilumą.
Susirinkime paskutinį rugsėjo sekmadienį į Dievo namus. Švęsime šv. arkangelo Mykolo atlaidus, dėkosime už šiuos metus bei patirtas malones, mokinsimės vienas kitą gerbti ir saugoti kelyje, melsime šviesos ir dvasinės šilumos ateičiai.