JIEZNO PARAPIJA

 
 

NAUJIENOS

Nelikime abejingi



Bažnyčia Gavėnios metu kviečia savo tikinčiuosius pasninkauti, o sutaupytus pinigėlius paaukoti stokojantiems.
Mūsų – jiezniškių tarpe yra šeima, kurioje auga mergaitė vardu Urtė. Jai keturi metukai, bet ji dar nevaikšto. Ji serga smegenų kirmino hipoplazija, mergaitė negauna impulsų kalbos vystimuisi, pusiausvyros jausmui (turi kalbos ir judėjimo sutrikimų). Lietuvoje gydymo kol kas nėra. Vienintelė viltis - Genadijaus Ševčenkos vadovaujama kamieninių ląstelių klinika Maskvoje. Reikiami tyrimai atlikti, viskas suderinta, trūksta tik vieno – pinigų, o jų reikia net 34000 Lt.
Artimo meilei skatinti, Jiezno gimnazijoje balandžio 7 d. vyko integruota pamoka „Iš širdies į širdį“. Joje moksleiviai ir svečiai buvo raginami sužadinti troškimą dalintis. Ypač nustebino ir pradžiugino Jiezno vaikų globos namų auklėtinių laisvanoriškai surinkta Urtei virš 400 Lt auka...
Artėjant Velykų šventėms, noriu pakviesti parapijiečius pasninko vaisius skirti Švenčionių šeimai.
Aukos bažnyčioje bus renkamos balandžio 21 d. 18 val. Didžiojo Ketvirtadienio šv. Mišiose bei gegužės 8 d. 12 val. šv. Mišiose.
Taip pat savo paramą galite skirti pervedant į Urtės vardu atidarytą sąskaitą:

Urtė Švenčionytė
a. s. LT10 7300 0101 2574 2431,
AB Swedbank.


Nelikime abejingi likimo nuskriaustai Urtei, maldoje melskime pagijimo dovanos ir savo pinigėliais padėkime išsipildyti jos ir jos tėvelių svajonei.
klebonas kun. Rolandas