JIEZNO PARAPIJA

 
 

NAUJIENOS



Rugsėjo 1 d. Jiezno gimnazija sukvietė visus į šventę. Moksleiviai, nešini gimnazijos vėliava, susirinko į Jiezno parapijos bažnyčią, kurioje buvo meldžiamasi už mokytojus bei moksleivius. Klebonas kun. Rolandas akcentavo, jog nauji mokslo metai – tai naujos galimybės, ragino leistis į nuotykį, kuriame vietos atrastų ir Kristui.
10 val. Jiezno gimnazijos kieme vyko iškilmingas naujų mokslo metų paskelbimas. Visus sveikino gimnazijos direktorė Dalia Bredelienė. Jos pavaduotoja ugdymui Danutė Bajorienė džiaugėsi, jog į pirmą klasę susirinko 36 vaikai, o visoje gimnazijoje mokysis 385 moksleiviai.
Jiezno seniūnas Algis Bartusevičius pirmokams įteikė šokolado – kad žinių šaknys būtų saldesnės. Prienų rajono tarybos narys Arūnas Vaidogas džiaugėsi, jog jo sūnus mokysis Jiezno gimnazijoje, kuri tarp visų Lietuvos gimnazijų užima 39 vietą. Jis visus mokytojus ir tėvus ragino nepasiduoti intrigoms, o bendrai darbuotis vaikų gerovei.

Rugsėjo 1 d. – didžiausia šventė pirmokams, tad jiems buvo sutelktas didžiausias dėmesys. Juos linksmino raganaitė bei šimtakojis, o dvyliktokai, kurių šiais metais 30, visus pradžiugino savo programa.

-jž-

Daugiau nuotraukų: galerijoje